Fotózás vállalkozásoknak

    

Szolgáltató vagy? Segítek bemutatni vállalkozásod tevékenységét, az üzlethelyiséget vagy az üzemet. A fotózás során szívesen készítek rólad is  üzleti portrékat, illetve lefotózlak munka közben is. 

Fotóztam már kreatív kiadványhoz horgoló kezeket, adótanácsadót, ahogy épp hasznos tanácsokkal látja el ügyfelét. Lakberendezőt, ahogy épp tervezi ügyfele számára szép új otthonát, vagy a jógaoktatót, aki hangtálkezelést is tart vendégei részére.

Te mivel foglalkozol? Azt gondolod, a te tevékenységed nem annyira látványos, nehéz fotókkal bemutatni? Egészen biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk közösen a kreatív módját, hogy igazán jól illusztráljuk tevékenységedet.

 

Azt gondolod, hogy túl kicsi a helyiség, ahol dolgozol, és ott nem lehet igényes, szép fotókat készíteni? 

Elárulom neked, hogy a masszázsszoba és az orvosi rendelő sem volt nagyobb 10nm-nél. Mégis sokszínű, hangulatos fotókkal tudtuk a vendégek számára barátságossá, vonzóvá tenni a szolgáltatásokat.

Attól félsz, túl sokba kerül a fotózás?

2 pár minőségi cipő árából egy átlagos csomagot már ki tudsz fizetni. A cipő elkopik, te viszont sokat profitálhatsz egyetlen fotósorozatból, akár évekig! 
Az ügyfelek, vendégek, vevők nagyon szeretik megismerni a szolgáltatót, üzlettulajdonost. Ha látnak téged, ismerősként fognak rád tekinteni, megnő benned a bizalmuk! Követni fognak a közösségi médiában, és rövid időn belül bevonódnak.

Az első vásárlást követően pedig lojálissá teheted őket, csupán szimpátiakeltéssel önmagad és a tevékenységed iránt.

Számodra is nehézséget okoz, hogy marketing anyagaidat képekkel tudd illusztrálni? Állandóan ingyenesen letölthető fotókat böngészel a neten? Ha saját képanyagod van, bármikor jogtisztán használhatod őket. Ráadásul megerősíted a bizalmat a vevőid lelkében, mivel ismerős lesz számukra, amit látnak. Ami ismerős, az pedig bizalmat, hűséget von maga után.

Szívesen készítek hangulatfotókat az üzlethelyiségedről, mellyel már előre sugallod a vendég számára: 

” Itt jól fogod érezni magad!’

 Ez a csodálatos őszi csendélet pl. egy jógastúdió képanyagának része.

Ha a tevékenységed nem helyhez kötött, aggódsz, mi legyen a fotózás helyszíne?

Gödöllőn legalább 2 helyszínt tudok ajánlani, az egyik kifejezetten irodai környezet, a másik semleges.

Számodra milyen lenne az ideális helyszín? Irodai? Sportos? Hangulatos? Természetes? 

 

Szívesen kitelepülök stúdióvilágítással, esetleg hátterekkel, dekorációval az otthonodba, műhelyedbe, üzletedbe, stúdiódba.

Választhatsz csodálatosan berendezett fotóstúdiót, irodai közeget vagy akár az saját otthonodat is. Ha szeretnéd, mehetünk a szabadba is. 

Ajánlatot szeretnék kérni!

1 + 12 =

Kérj egyedi, személyre szabott ajánlatot céges fotózásra: info@impressziofoto.hu