Fontos információk a Mikulás-fotózással kapcsolatosan

1 gyermek kb. 20 percet tölt a Mikulással, 2-3 gyermekes családok esetén kb. 30, illetve 45 perc az együtt töltött idő hossza. Ez idő alatt a gyerekek elmesélhetik, miért szerettek volna nagyon találkozni a Mikulással, a Mikulás pedig (a szülőktől kapott információk alapján) megdicséri őket és kedvesen felhívja a figyelmüket mindarra, amiben érdemes lenne fejlődniük (rakjon rendet a szobájában, dobja el a cumit stb.). 

Minden gyermek kap egy saját ajándékcsomagot, és persze a Mikulás elmondja majd, hogy a többi ajándék otthon fogja őt várni, ne felejtse el hát kipucolni és kitenni az ablakba a csizmáját.

A beszélgetés után (közben) fotók készülnek, részben spontán pillanatokról, részben beállított formában (pl. a Kicsi beülhet a Mikulás ölébe). Ezekből a képekből Ti magatok választhattok majd:
– 1 gyermek esetén 4db-ot
– 2 gyermek esetén 6db-ot (2 db közös, 2-2 db egyéni fotó)
– 3 vagy több gyermek esetén 8db-ot (2 db közös, 6 db egyéni)

A fotókat online galériából választhatjátok ki, a fotózást követő héten. A képeket szerkesztett állapotban, digitálisan kapjátok kézhez. Van lehetőség több képet is választani, 1350 Ft/db áron. Ezt utalással tudjátok rendezni, melyet követően adom át a fotókat nagy felbontásban, jpg formátumban.

A szülőktől kérünk egy kitöltött kérdőívet, melyben kitérünk arra, hogy miben ügyes a kicsi, miben lenne jó, ha fejlődne. Kik a barátai, mik a kedvenc időtöltései stb.

Fizetés: Az időpontot előre szükséges lefoglalni, melyet 40% előleg fizetésével tudtok véglegesíteni. Az előleg lemondás esetén nem jár vissza, viszont az ajándékcsomagot ebben az esetben is át tudjátok venni személyesen, Gödöllőn. Az előleget átutalással, díjbekérő ellenében tudjátok teljesíteni, a fennmaradó összeget pedig személyesen, készpénzben, amikor eljöttök hozzánk. Amennyiben extra megrendelésetek lesz (plusz kép pl.), azt utólag, átutalással tudjátok rendezni.

 

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress nyugodtan e-mailben: info@impressziofoto.hu vagy Messengeren: www.facebook.com/impressziofoto.hu 

Ugyanezeken az elérhetőségeken tudsz időpontot is foglalni.

Fontos!

Betegségek esetén teendő:

Ahhoz, hogy a Mikulás egészségét is meg tudjuk őrizni, kérlek, csak abban az esetben gyertek el, ha legfeljebb pici náthával küzd a gyermeketek. Ha bizonytalan vagy, azt gondold végig, olyan állapotban van-e, amivel a nagyijához is elvinnéd. Ha igen, akkor gyertek el bátran! Lázas, köhögős, egyéb fertőző betegség esetén  kérlek, jelezd időben a lemondást. Az ajándékcsomagot ebben az esetben is át tudom adni (személyesen, Gödöllőn).