„Örömmel és jó szívvel ajánlom Beát, ha szívvel-lélekkel készült, csodás hangulatú fotókat szeretnél a szeretteidről vagy magadról.”

Ahogy végiggondolom, a kamasz Fiam kivételével az életem legközelebbi és legfontosabb szereplőit végigfotózta Bea: a Férjemet, a munkahelyemet (Shanti Jógastúdió), a kutyusomat, és magamat is, csodás női jógakörben. Megannyiszor varázslatosan kifejező képek születtek.

Fontos volt számomra, amikor fotóst kerestem, hogy:
1. ismerjük egymást, mert úgy könnyebben egymásra hangolódhatunk,
2. legyen helyi kisvállalkozó, mert a hozzám hasonló elszánt, maximalista és szabadelvű hölgyeket nagyon értékelem,
3. legyen Anyuka! az Anyukáknak nem két, hanem legalább 3 szemük van, Bea 5 gyermeke esetén minimum 7.
Ezzel a plusz varázsszemekkel olyat is meglát, amit más nem, meglátja és megmutatja az érzelmeket, a finom rezdüléseket a fotókon. Bea képeinek meséje van. És pont ez bennük az izgalmas.

Nemcsak „egyszerű” beállított dokumentációt kapsz, hanem ennél sokkal többet. Egy történetmagocskát kapsz képi világban, és ha később ránézel, egy olyan mértékű szeretet és örömcsomag érkezik meg, hogy nagyon.

Bea minden alkalommal nagyon készül, egyeztetjük, mi a kívánság, de emellett hihetetlen rugalmas, spontán és ráhangolódott is. Ezt nagyon tudom értékelni, mert így érzem, hogy teljesen jelen van, miértünk van ott, odateszi magát.

Mindig inspirál is, kreatívan ad új ötleteket… Nem is kell mondjam ugye, hogy ha kamaszomat ráveszem végre egy fotózásra, kit fogok rögvest felhívni.”

S. Gergely Annarózsa

Shanti Jógastúdió Gödöllő