Karácsonyi családi fotózás

Te is azok közé tartozol, akik karácsonyi díszletek közt szeretik évről-évre megörökíteni, mekkorát nőttek a gyerekek?

      

Idén 2 helyszínen:

az újpesti Stúdió Lightroomban és
a mátyásföldi Stúdió 69 műteremben

 

2022 karácsonyán is sok-sok családot fotózhattam. Voltak páran, akiket a mátyásföldi Studio69 műteremben fogadtam, a legtöbb család viszont az újpesti Studio Lightroom tágas, sokszínű termeit választotta. 

Van olyan család, amelyikhez újszülött érkezett, úgyhogy egészen aprócska babát is fotóztam. A másik családnál pedig év elejére várják a legkisebbet, így kismamafotó is készült.
Aztán volt olyan család, ahol a nagymama álma volt, hogy a gyermekeiről és az összes unokájáról, sőt, még a család kutyájáról is készüljön fotó, így hozzájuk például kitelepültem, és a nagycsaládos fotót a nagyszülők nappalijában készítettem el.

Szintén a nagyszülőknek köszönhetően jött hozzám család, mivel ezt a fotózást kapták ajándékba, a másiknál pedig enyhe presszúrát 🙂 gyakoroltak a nagyszülők, hogy szeretnének végre az ovis fotókon túl gyermekükről és annak családjáról közös fotót. 

Aztán jött olyan hölgy is, aki egy glamour-fotózással lepte meg a párját: a képeket fotókönyvbe foglaltuk, és nagy-nagy bravúrral, de bekerült a karácsonyfa alá az ajándék.

Jövőre ott folytatjuk, ahol most abbahagytuk! Várlak szeretettel titeket 2023-ban is!

Kövesd te is a híreket Facebookon (www.facebook.com/impressziofoto.hu) is, de hírlevélben is kiküldöm a feliratkozottak részére.

Itt tudsz feliratkozni:

14 + 6 =

Kérlek, add meg a nevedet és az e-mailcímedet, hogy fel tudjalak venni a hírlevél címlistára.
Nyugodtan megírhatod, milyen elképzelésed van: hétköznap vagy hétvége, mekkora család, milyen korú gyerekekkel, és hol szeretnéd a fotózást. Karácsonykor jellemzően budapesti stúdiókban szoktam fotózni.

Ha számodra kényelmesebb, az alábbi elérhetőségeken is felveheted velem a kapcsolatot: e-mailben: info@impressziofoto.hu vagy Messengeren: www.facebook.com/impressziofoto.hu .  

A karácsonyi ajánlatok mindig kicsit eltérnek a sztenderd csomagoktól, de ha szeretnéd látni a csomagárakat, kattints ide!